Korvapuusteja piti tänään kokeilla hieman erilaisella täytteellä kuin normaalisti. Se on muuten niin tylsää tehdä korvapuusteja aina samalla tavalla, joten pieni "twisti" oli jälleen paikallaan. Tänään kokeilin lisätä varsinaisen korvapuustin täytteeseen vielä vaniljaa. No ei kyllä ollut maailman paras idea, koska ensimmäiseen satsiin laitoin aivan liika täytettä (valmiista vaniljakastikeaineksista tehtynä) ja täyte juoksi iloisesti edellä, kun käärin levyä. Loppujen lopuksi korvapuustit muuttuivat kierteiksi. Ennen uunin laittamista laitoin vielä vaniljatäytettä niiden päälle. Lopputulos kyllä oli hyvä.

Hieman viisastuneena laitoin seuraavaan levyyn reilusti vähemmän vaniljatäytettä sekä tietysti normaalit korvapuustin täytteet; voita, sokeria ja kanelia. Laitan myös tavallisen sokerin lisäksi fariinisokeria, se tuo myös hieman erilaista makuelämystä. Nyt onnistui levyn rullaaminen ja sain korvapuustit myös oikean muotoisiksi, yes.

Kaiken tämän kokeilun jälkeen kävin netissä ja tietysti sieltä löysin paremman tavan tehdä näitä vaniljatäytteisiä pullia. Kierteellä olevaan pullaan tehdä kolo kierteen keskellä ja  laitetaan koloon vainiljatäyte eikä väliin. No samapa tuo, tehty mikä tehty, jos ensi kerralla sitten kokeilen tuota tapaa.

Vaniljakierteet-normal.jpgKorvapuustit-normal.jpg