Nyt aloitin suolaisten leivonnaisten kokeilun, joka alkoi pesto-fetahyrrillä. Hieman olin kauhuissani, kun aloin leikkaamaan palasia, kun niistä tuli niin pieniä, mutta nehän ovat sellaisina oivia pikkusuolaisia esim. pikkujoulujuhliin. Näin ollen ei mitään hätää. Tosin, kun halusin hieman isompia palasia, niin hätä keinot keksii. Laitoin kaksi pikkuista palasta samaan muffinivuokaan ja näin sain hyrräkaksoset.

Nämä hyrrät on tehty valmiista lehtitaikinalevyistä. Jos haluaa isompia, niin kannattaa ostaa kokonainen 500 g tai kilon taikina.Valitettavasti niitä ei ollut kaupan pakastealtaassa, joten näin oli tyytyminen valmiisiin lehtitaikinalevyihin.Kaulin levyjä hieman ennen täytteen levittämistä.

Netissä, kun seikkailin,niin siellä oli mitä erilaisempia täytevaihtoehtoja ja tämä nyt käyttämäni yhdistelmä kiehtoi, joten siitä siis aloitin.

Pestp-fetahyrr%C3%A4t-normal.jpg

Kannattaa kokeilla! Mielikuvitus vain on rajana täytteissä!