Tänään oli vuorossa näiden keksien kokeilu. Mureus oli hyvä, mutta ehkä hieman mauttomia. Puolitin ohjeen, jolloin vannikkeita tuli vajaa 30 kpl. Vaniljasokeria olisi mielestäni saanut olla enemmän ainakin puolitetussa taikinassa.
Ohjeen löysin www.valio.fi -sivustolta.
Taikina:
350 g voita
2 dl sokeria
1 kananmuna
100 g mantelijauhetta
2 tl vaniljasokeria
6 dl (400 g) vehnäjauhoja
Ohje: Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon kananmuna.
Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi.
Pursota taikinasta keskikokoista tähtityllaa käyttäen O-kirjaimia.
Kypsennä uunin keski/yläosassa 175 asteessa 11-13 min tai kunnes vannikkeet ovat vaaleanruskeita.
Vaniljavannikkeet voi pakastaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.